Návrat na hlavní stranu

Základní škola V Pohybu [ Základní škola ]

Království perníku
Království perníku

Český školský systém umožňuje souběžnou existenci státních i soukromých škol, a to na všech stupních vzdělání, jejichž požadovaný obsah je celostátně definován Národním i Rámcovými vzdělávacími plány. Ty určují například, co vše by měl znát a umět absolvent každé školy - tedy cíl studia. Cestu k jeho dosažení si ale každá škola určuje sama ve Školním vzdělávacím plánu, v němž zohledňuje svá specifika, finanční možnosti i pedagogické záměry.

Základní škola V Pohybu je devítiletá, malotřídní, rodinná škola s maximální kapacitou 120 žáků. Nachází se v moři zeleně na území Království perníku pod hradem Kunětická hora mezi krajskými městy Pardubice a Hradec Králové.

Zatímco státem požadované cíle, rozsah a obsah učiva jsou totožné pro všechny základní školy bez ohledu na jejich zřizovatele, Školní vzdělávací plán ZŠ V Pohybu k nim směřuje prostřednictvím těchto priorit:

Škola je snadno dostupná veřejnou autobusovou dopravou mezi městy Pardubice a Hradec Králové (zastávka Ráby, Perníková chaloupka) a pardubickou MHD č. 16 (zastávka Ráby, Kunětická hora)

KONTAKTNÍ ADRESA:

Základní škola V Pohybu
Království perníku č. p. 151
533 52 Ráby
Česko (CZ)
tel: (+420) 608 280 113

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
DALŠÍ INFORMACE: http://zsvpohybu.cz

Typ záznamu: Základní škola
AKTUALIZACE: Luděk Šorm (KAM NA PARDUBICKU s.r.o.) org. 2, 18.03.2023 v 17:38 hodin

Copyright 1998-2024 © Luděk Šorm
www.pardub.ris.cz je registrovaná ochranná známka společnosti Kam na Pardubicku s.r.o.